Tedenski horoskop za vsa znamenja: od 17. do 23. julija

Tokratni teden prinaša pestro dogajanje na vseh področjih. Nekatera znamenja bodo sprememb zelo vesela, saj jim bodo izboljšala življenja, vnesla več sreče in zadovoljstva, žal pa boste nekateri doživeli velika razočaranja in to od ljudi, od katerih česa takega ne bi nikoli pričakovali, kar bo močno bolelo. Celostno gledano bo tokratni teden bolj pozitiven kot pa negativen, saj bodo prevladovala znamenja, ki se jim bodo zgodili veseli trenutki, tista znamenja, ki pa se jim obeta nekoliko nesreče pa tudi ne bodo doživela tako hudih pretresov, da jih ne bi mogli prebroditi. Sprva se bo komu morda zdelo, da je naletel na nepremostljivo oviro, a ko boste malce zadihali, prespali in na stvar pogledali z drugačnega zornega kota boste videli, da vse le ni tako črno kot se je sprva zdelo. Takšno je pač naše življenje – včasih se nam cedita med in mleko in vse vidimo v mavričnih barvah, spet drugič pa se nam svet obarva v črno. Najbolje je, da pač sprejmemo, kar nam življenje ponudi, saj je tako še najbolje za naše fizično in psihično zdravje – preveč stresa in panika nam namreč lahko bistveno poslabša kakovost življenja.

 

Tedenski horoskop – oven

Ljubezen: Ta teden bo za vse ovne zelo razburkan, vsaj kar se ljubezni tiče. Ljubezen bo v tem tednu izpostavljena velikim preizkušnjam in dati boste morali vse od sebe, da boste premagali skušnjave oz. da se ne boste prehitro vdali napačnim odločitvam. Preden na neko stvar odreagirate raje globoko vdihnite in še enkrat razmislite o svoji reakciji.

Denar: Tokratni teden je zelo primeren za nove finančne naložbe, zato vsi, ki ste do sedaj oklevali, ali bi začeli nov posel ali ne – zgrabite priložnost. Seveda to ne pomeni, da se kar brezglavo vržete na finančne trge; nekaj previdnosti je vseeno potrebne, saj se pri denarju vedno vse hitro obrne, enkrat v pozitivno, drugič pa v negativno smer.

Zdravje: Najdite si nekakšen hobi oz. neko obliko sprostitve. Zaradi težkih preizkušenj na ljubezenskem področju boste ta teden vseskozi napeti in pod velikim pritiskom, zato preprosto rabite neko obliko sprostitve, sicer bo začelo vaše zdravje, predvsem psihično, posledično pa še fizično, znatno pešati.

Ljubezen: 3

Denar:  5

Zdravje: 3

 

Tedenski horoskop – bik

Ljubezen: Skrajni čas je, da zapustite varne stene svojega doma in začnete aktivno iskati ljubezen svojega življenja. Ni mišljeno, da boste ljubezen iskali na silo, to nikakor ni dobro, pač pa se morate spraviti med ljudi, da boste sploh lahko spoznali kakšno novo osebo, do katere morda začnete gojiti ljubezenska čustva. Ljubezen vam pač ne bo sama potrkala na vrata.

Denar: Kar se denarja tiče, ste precej dobro preskrbljeni, zato se vam ni treba pretirano bati za prihodnost. Vseeno pa vam tedenski horoskop svetuje, da si ustvarite trden finančni načrt, ki se ga morate nato tudi držati, sicer se lahko (pre)hiro vdate različnim skušnjavam (denimo po nepotrebnem kupite luksuzen avtomobil), posledično pa vam prigarani denar hitro skopni.

Zdravje: Tedenski horoskop za ta teden ne vidi večjih težav na področju zdravja. Vzdržujte svojo telesno težo, redno se gibajte na svežem zraku ali si omislite kakšno notranjo aktivnost, ne pozabite pa skrbeti niti za svoje psihično zdravje – fizično in mentalno zdravje sta namreč močno povezana in če se vam dogaja preveč stvari na mentalnem področju, boste kaj hitro tudi fizično opešali.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

 

Tedenski horoskop – dvojčka

Ljubezen: V začetku tedna vas lahko pričaka nekaj manjših ljubezenskih težav, ali bolje rečeno nesporazumov, ki pa jih boste, hvala bogu, spretno rešili. Iz te izkušnje se naučiti, da morate partnerja/ico dobro poslušati, ko vam nekaj govori in da si morata zaupati svoje načrte, sicer se hitro zgodijo nesporazumi, ki lahko eskalirajo v nerešljive ljubezenske težave. Gotovo pa si zaradi nekaj neizrečenih besed ne želite zapraviti svoje ljubezenske sreče.

Denar: Tedenski horoskop vam za ta teden napoveduje nekoliko povečan pritok denarja, kar vas bo neizmerno razveselilo. Kaj točno je vir novih prihodkov je težko točno določiti – morda se vam obeta zvišanje plače, napredovanje na delovnem mestu, morda boste podedovali večjo ali manjšo vsoto denarja ipd. Kakorkoli že, novega denarja ne zapravite prehitro.

Zdravje: V zadnjem času ste nekoliko opustili redno vadbo, kar se vam bo v tem tednu začenjalo poznati. Že kmalu v začetku tedna boste ugotovili, da se ne počutite več tako dobro kot nekoč, da imate manj kondicije, hitreje se utrudite, pridobili ste tudi nekaj kilogramov. Ne paničarite, le poskrbite, da se boste znova začeli redno gibati in spet bo vse v najlepšem redu.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

 

Tedenski horoskop za vsa znamenja

 

Tedenski horoskop – rak

Ljubezen: Izkoristite vse svoje čare in danosti, da boste očarali osebo, ki vam je všeč. Pri tem se nikar ne pretvarjajte, da ste nekaj, kar v resnici niste – iskrenost je zlata vredna vrlina, zato preprosto bodite to, kar ste. Za ljubezen se je vsekakor vredno potruditi, a če med osvajanjem ugotovite, da naklonjenost ni obojestranska, nikar za vsako ceno ne vztrajajte pri svoji odločitvi, da bo ta oseba vaša, saj boste v tem primeru stanje le še poslabšali.

Denar: V tem tednu bo enega izmed vaših prijateljev doletela manjša finančna kriza, iz katere pa ne bo našel izhoda. Zaradi panike, ko ne bo vedel, kaj točno storiti, bo tonil vse globlje in globlje, dokler ne bo dosegel skrajne točke svojih finančnih zmogljivosti. Ker ste v financah nekoliko bolj izkušeno kot on, mu poskusite svetovati po svojih najboljših močeh, nikar pa se ne odločite, da mu boste posodili večjo vsoto denarja, saj to nikoli ni preveč dobra rešitev – če ni znal upravljati s svojim denarjem, bo tudi vaš finančni vložek hitro zapravil.

Zdravje: Ljudje imamo telesne meje, zato od sebe ne morete pričakovati, da boste lahko v nedogled povečevali svojo produktivnost na delovnem mesto in za to ne boste plačali nobene cene. Slej ali prej vas bo doletela izgorelost ali še kakšna hujša diagnoza, zato se ustavite, dokler imate še čas.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

 

Tedenski horoskop – lev

Ljubezen: Zaradi sveže zaljubljenosti ste na svet gledali skozi rožnata očala in tudi če vam je nekdo pred nos postavil neko res grdo stvar, je vi niste videli. Ves svet ste videli v mavričnih barvah. V tem tednu pa vas bo kot strela z jasnega zadela kruta realnost – spoznali boste, da vaš partner/ica ni to, za kar se je kazal na začetku in da vas je s pretvarjanjem skušal osvojiti zgolj zaradi koristi, ki bi jih imel, če bi zaživel z vami. Čim prej naredite konec tej zvezi, sicer bo prepozno.

Denar: Če imate veliko nesrečo na ljubezenskem področju, pa vam bo vsaj finančno šlo zelo dobro. Nadrejeni bodo končno opazili, kako dragoceni ste za delovanje podjetja, da imate znanja, ki so resnično uporabna in da zelo vestno opravljate svoje naloge, zato vam bodo ponudili napredovanje na mesto, ki ste si ga že od nekdaj želeli zasesti. Pograbite priložnost!

Zdravje: Ta teden boste doživljali velika nihanja med čustvi – zaradi velikega razočaranja v ljubezni boste veliko časa prejokali in bili tako rekoč na robu depresije, a že v naslednjem trenutku vas bo misel na sanjsko delovno mesto povsem razvedrila in prijelo vas bo, da bi se na ves glas smejali. Ljudem okoli vas se bo vaše vedenje zdelo zelo čudno, a sčasoma se bodo tudi vaša čustva umirila in spet bo vse po starem.

Ljubezen: 2

Denar: 5

Zdravje: 3

 

Tedenski horoskop – devica

Ljubezen: Tedenski horoskop pravi, da boste v tem tednu zelo dobre volje in boste kar prekipevali od energije. Obeta se vam kar nekaj zabav, kjer boste imeli obilo priložnosti, da spoznate ljubezen svojega življenja, zato le imejte oči na pecljih, da vam priložnost ne spolzi iz rok. Vsi, ki ste že vezani, pa boste ta teden spoznali nove dimenzije svoje ljubezenske sreče in to v pozitivnem smislu.

Denar: Denar je sveta vladar pravijo – sami se s tem ne strinjate povsem in še vedno verjamete v dobro ljudi, v to, da so vsi ljudje pošteni in da e na svetu cedita zgolj med in mleko. V tem tednu vas bo nekaj ljudi postavilo na realna tla, saj vas bodo opeharili na finančnem področju. Zgrda boste tako spoznali, da ne smete zaupati kar vsakemu in da morate biti, vsaj kar se denarja tiče, bolj previdni.

Zdravje: Tedenski horoskop pravi, da vas bo proti koncu tega tedna vaš imunski sistem pustil na cedilu, zato boste po dolgih letih hudo zboleli. Za nekaj dni boste obležali v postelji in zdravnik vam bo predpisal cel kup tablet za ozdravitev. Ker niste vajeni počivati in nič delati, se boste nekaj časa čudno počutili, nato pa spoznali, da se je kdaj pa kdaj dobro ustaviti in si odpočiti.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 3

 

Tedenski horoskop – tehtnica

Ljubezen: Najbolj bolijo udarci, ki jih prejmemo od najbližjih oz. od prijateljev. Ta teden za vas žal ne prinaša nič dobrega na področju ljubezni, saj vam bo že v začetku teden eden izmed domnevno najboljših prijateljev zaril nož v hrbet. Tega od njega nikakor ne boste pričakovali, zato bo udarec še toliko bolj bolel. A v vsaki slabi stvari je tudi nekaj dobrega – spoznali boste, kdo so vaši pravi in iskreni prijatelji.

Denar: Včasih si želite, da bi imeli več denarja, da bi si lahko končno privoščili sanjski oddih v dvoje, si kupili avto, ki si ga že od nekdaj želite, kupili novo stanovanje ipd. Kar krivično se vam zdi, zakaj imajo eni lahko toliko denarja, da ne vedo, kaj naj z njim, vam pa ga primanjkuje. Na koncu pa vedno ugotovite, da vam gre v resnici kar dobro, da vam ni nič hudega in da obstajajo ljudje, ki imajo še manj kot vi, zato se sprijaznite s svojo usodo.

Zdravje: Tedenski horoskop vam za ta teden napoveduje manjšo nesrečo – pa ne nujno vam, lahko da se bo kaj hudega zgodilo komu od vaših bližnjih, morda jo bo skupil celo vaš hišni ljubljenček. Kakorkoli že, nesreča ne bo huda in vse se bo dobro končalo, bo pa to za vas dober opomin na to, da v življenju nič ne smete imeti za samoumevno.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 3

Tedenski horoskop za vsa znamenja

 

Tedenski horoskop – škorpijon

Ljubezen: Kdaj ste nazadnje odpotovali s svojim partnerjem/ico in vse pustili za sabo? Od tega je že kar dolgo, kajne? Tedenski horoskop pravi, da je skrajni čas, da spakirate kovčke in se nekam odpravite, da poglobite svoj ljubezenski odnos in da pozabite na vsakdanje križe in težave. Otroci bodo že preživeli nekaj dni brez vas, tudi v službi se ne bo svet podrl, če boste nekaj časa odsotni.

Denar: Bodite bolj drzni in če se vam zdi, da je pred vami res dobra priložnost, jo zgrabite z obema rokama. Nikar ne omahujte in ne čakajte, da vam jo spelje nekdo drug, sicer boste ob koncu življenja obžalovali preveč stvari, ki jih niste naredili. Morda se boste kdaj opekli, a iz napak se učimo, zato le pojdite v akcijo.

Zdravje: Čas je, da si omislite kakšen nov hobi, ki bo vključeval več gibanja, še najbolje bi bilo, da bi bilo to gibanje na prostem. Vse preveč časa namreč presedite oz. ga porabite za aktivnosti, ki ne koristijo vašemu zdravju. Če ne boste kmalu spremenili svojega življenjskega sloga, boste resno zboleli, pa tudi kilogrami se bodo začeli nabirati.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 4

 

Tedenski horoskop – strelec

Ljubezen: Tedenski horoskop pravi, da bo vse samske strelce v tem tednu končno zadela Amorjeva puščica. Dolgo ste čakali na ljubezen svojega življenja in ravno, ko ste že obupali nad srečnim življenjem v dvoje, je od nekod v vaše življenje prišla oseba, ki je naravnost ustvarjena za vas. Neizmerno boste srečni in za nekaj časa boste pozabili na prav vse težave, ki so vas pestile.

Denar: Kdaj pa kdaj se vdate skušnjavi in se udeležite iger na srečo. Vsake toliko časa vam te res prinesejo hiter in lahek zaslužek, še največkrat pa veliko izgubite in tako po nepotrebnem zapravite težko prigarani denar. Ker je v vaše življenje prišla ljubezen in torej ne boste več živeli sami in denar porabljali le zase, bi bilo dobro, da se enkrat za vselej odrečete tovrstnim igricam.

Zdravje: Verjamete, da črna mačka prinaša nesrečo? V tem tednu boste nenehno srečevali črne mačke, zato bo vse vraževerne strelce nenehno strah, kaj se jim bo zgodilo, tisti, ki pa tovrstnim vražam ne podležete, boste živeli veliko mirneje. Na koncu tedna se bo izkazalo, da ste se po nepotrebnem spravljali v stres, saj vas ne bo doletela prav nobena nesreča.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 4

 

Tedenski horoskop – kozorog

Ljubezen: Kronično vam primanjkuje samozavesti in preveč se ozirate na mnenja drugih, zato ste v življenju iz rok spustili že kar nekaj ljubezenskih zvez – ker je pač mama rekla, da on/ona ni dober/a za vas, ker so bile prijateljice ljubosumne, ker ste menili, da je neka oseba predobra za vas ipd. Najdite način, da izboljšate svojo samozavest in ne ozirajte se toliko na mnenja drugih, sicer boste večno samski.

Denar: Ne vrti se cel svet okoli denarja, zato se ne pehajte za vsako ceno za novimi priložnostmi za še večji dobiček. Nenehno zasledovanje večjega kupčka denarja vas bo slej ali prej privedlo do roba izgorelosti in morda se takrat več ne boste znali ustaviti in si pomagati. Ustavite se, dokler vaše zdravstveno stanje še ni tako resno, sicer bo prepozno.

Zdravje: Vaše zdravje ni v najboljšem stanju, pa ne le zato, ker preveč delate in ste posledično fizično zelo utrujeni. Slabo se počutite tudi zato, ker ste preobčutljivi na menja drugih – vsaka najmanjša opazka se vas dotakne, vsaka slaba beseda vas prizadene. Morda bi bilo dobro, da se udeležite kakšnega tečaja delanja na samozavesti.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 3

 

Tedenski horoskop za vsa znamenja

 

Tedenski horoskop – vodnar

Ljubezen: Niso vsi ljudje za skupaj – na začetku se vam je zdelo, da je neka oseba kot nalašč ustvarjena za vas in da brez nje ne boste mogli živeti. Sčasoma ste spoznali, da temu ni tako, da ta oseba ni to, kar si želite, a nekako ne najdete poguma, da bi se s tem spoznanjem soočili in obrnili nov list v svojem življenju. Nikar ne vztrajajte za vsako ceno v odnosu, ki vam ne ustreza, saj se bo to kmalu začelo poznati na vašem zdravju. Vaše zdravje in dobro počutje pa je menda več vredno od ljubezni.

Denar: Niste najboljši v upravljanju denarja – vedno se vam zgodi, da denar prehitro zapravite za stvari, ki so čisto nepotrebne in vas ne osrečujejo, na koncu pa vam zmanjka denarja za tiste najbolj osnovne stvari, kot je denimo plačevanje položnic ali nakup hrane. Udeležite se kakšnega tečaja glede upravljanje z denarjem, ali pa si poiščite strokovno pomoč, sicer boste zavozili svoje življenje.

Zdravje: Majhna neprevidnost lahko pomeni katastrofalne posledice za vaše zdravje – nepozoren pogled na cesto, precenjevanje svojih zmožnosti, vztrajanje na mrazu in že se vaše zdravstveno stanje hitro poslabša, ali pa z zlomljeno nogo, razbito lobanjo ipd. pristanete v bolnišnici oz. na operacijski mizi. Le enkrat živimo, zato pazite nase!

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 3

 

Tedenski horoskop – ribi

Ljubezen: Povsem nepričakovano boste srečali osebo, ki vam je nekoč veliko pomenila, a vaju je usoda razdružila. Sedaj živite srečno življenje z novo ljubeznijo, a prihod osebe iz preteklosti, vas bo povsem vrgel iz tira – spraševali se boste, ali naj uničite svoj srečen zakon, tvegate in se poročite z osebo iz preteklosti, ali naj pustite preteklost za sabo in še naprej živite s sedanjo ljubeznijo.

Denar: Denar vam ne more kupiti sreče, kar ste že zdavnaj spoznali, zato se več ne pehate za vsakim centom, ki se vam ponudi. V tem tednu boste še ponotranjili to misel in se dokončno odločili, da boste dali prednost družini in ne kopičenju denarja. Vaša družina bo te odločitve zagotovo vesela, saj boste končno imeli več časa zanje in zase.

Zdravje: Pred kratkim ste hudo zboleli, zato ste se naučili, da je vaše zdravje zlata vredno in da se morate bolj paziti. Obenem ste spoznali tudi, kdo so vaši resnični prijatelji oz. kdo vas ima res rad – tisti, ki so bili z vami zgolj zaradi materialnih koristi, so vas namreč zapustili. Skrbite za svoje fizično in psihično zdravje in se izogibajte ljudi, ki od vas le nekaj hočejo, pa boste mnogo bolj srečni, zdravi in zadovoljni.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4