Tedenski horoskop za vsa znamenja: od 17. do 23. aprila

Tokratni teden bo pokazal vso paleto mavričnih barv, veliko bo tudi barvnih kombinacij. Lahko bi rekli, da bo dogajanje kar pestro – nekaterim znamenj bo šlo odlično, spet drugim pa nekoliko slabše. Veliko znamenj bo doživljalo pravi koktejl čustev, saj jih bo na nekaterih področjih čakala neizmerna sreča, na drugih pa globoka žalost. Vseh stvari v življenju pač ne moremo nadzorovati in vse, kar lahko storimo je, da stvari sprejmemo take kot so, a velikokrat se izkaže, da smo za marsikatero težavo, ki nam greni življenje, krivi popolnoma sami. Naj si jamo skopljete sami, ali pa vam jo izkoplje življenje, nikar ne stojte križem rok, temveč se aktivno podajte v iskanje rešitev, saj nobena jama ni tako globoka, da ne bi mogli iz nje, če ne sami, pa s pomočjo prijateljev, znancev, strokovnjakov. Še največ vpliva imate na svoje zdravje, saj je to v veliko meri odvisno od vašega načina življenja, v ljubezni in denarju pa morate nekoliko več stvari prepustiti naključju, a tudi tu se da marsikaj postoriti, da se stvari odvijejo v pravo smer.

Horoskop tedenski – oven

Ljubezen: Tedenski horoskop pravi, da je ta teden čas, da stopite izven svoje cone udobja. Opogumite se in osebi, ki vam je že nekaj časa pri srcu, končno povejte, kakšna čustva gojite do nje; če boste le čakali, da drugi pristopijo do vas, boste večno samski, saj v življenju nič ne pride samo od sebe, za vsako stvar se je pač treba potruditi. Kaj več kot zavrnitev se vam tako ali tako ne more zgoditi, to boste pa menda že preživeli.

Denar: Čeprav se včasih slepite, da vam denar ne pomeni dosti, se v določenih situacijah izkaže, da to nikakor ne drži. Vsako leto si omislite dokaj draga potovanja po svetu, uživate v dobrih (in dragih) večerjah ipd. Denar vam še kako veliko pomeni, pa če to priznate ali pa ne. Pazite, da vam kakšna gospodarska kriza, splošna recesija ipd. ne spodnesejo tal pod nogami. Bolje za vas, da imate kje spravljenih kaj rezerv!

Zdravje: Zaenkrat, ko ste še v najlepših letih, z zdravjem nimate večjih težav, a to se lahko kaj hitro spremeni, zato začnite skrbeti za svoje telo. Kdaj pa kdaj si vzemite prost dan in se prepustite razvajanju in lenarjenju, zdravo jejte in se redno gibajte, sicer boste na stara leta še hudo trpeli.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 5

Horoskop tedenski – bik

Ljubezen: Nikakor vam ne uspe usklajevati zasebnega in službenega področja – nerešene zadeve iz službe prepogosto nosite domov in s tem utrujate svojega partnerja/partnerico in obratno, svoje privatne zadeve zelo radi razlagate sodelavcem v službi. Ne eno in ne drugo nikakor ni dobro. Skrajni čas je, da se nekako naučite ločevati zasebno in službeno področje, saj bo nekomu slej ali prej prekipelo.

Denar: V tem tednu boste nekakšna deklica za vse – reševati boste morali ogromno nekih zadev, ki jih sodelavci ne bodo korektno opravili in ker ste vi najdlje na delovnem mestu, nadrejeni nekako pričakujejo, da boste znali vse rešiti. To vas bo neznansko obremenilo in spravilo v slabo voljo. Poskrbite za to, da boste že v štartu dali vedeti, da tega ne mislite početi v nedogled.

Zdravje: Pretirane obremenitve na delovnem mestu se bodo kaj hitro začele odražati na vašem zdravju. Ne samo, da boste bolj čemerni in slabe volje, vsak dan boste imeli manj energije in proti koncu se lahko zgodi celo to, da ne boste mogli vstati iz postelje. Naj bo to dobra šola za naprej – nikoli se ne ženite do onemoglosti, vedno se ustavite nekaj korakov prej in si vzemite čas zase.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 3

Horoskop tedenski – dvojčka

Ljubezen: Ta teden bo za vas res dober teden. Ne le, da boste uživali neznansko srečo na ljubezenskem področju, odlično boste delovali tudi med prijatelji. Z ljudmi, ki jih imate radi boste z največjo lahkoto ure in ure kramljali o najrazličnejših zadevah in nič ali nihče vas ne bo mogel spraviti v slabo voljo.

Denar: Tedenski horoskop na denarnem področju za vas ne vidi večjih sprememb. Tisti, ki ste zaposleni, tako ali tako imate vse, kar potrebujete, tudi čez plačo se ne morete ravno pritoževati, da o odličnem kolektivu in nadrejenih niti ne govorimo, vsi ostali, ki na zaposlitev še čakate, pa ta teden ne morete upati na kakšne bistvene spremembe. A nikar ne vrzite puško v koruzo – morda vas že naslednji teden obišče sreča.

Zdravje: Nekje na sredini tedna vas bo doletela manjša nesreča, v kateri se boste lažje poškodovali. Bolj se boste prestrašili kot pa dejansko poškodovali. Ko bo začetni šok minil, se boste povsem v redu počutili in že isti hip boste želeli nadaljevati z delom. Vseeno poslušajte nasvete zdravnika in si vzemite nekaj dni prosto.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 3

Tedenski horoskop za vsa znamenja

Horoskop tedenski – rak

Ljubezen: Včasih je bolje nekajkrat globoko vdihniti, kot pa povedati prvo stvar, ki vam pade na pamet. Te filozofije še niste ponotranjili, zato se večkrat zapletete v nepotrebne prepire, tako s prijatelji, partnerjem/partnerico kot tudi s sodelavci oz. nadrejenimi na delovnem mestu. Prej ko se naučite, da je včasih bolje molčati, bolje vam bo šlo v življenju.

Denar: Predolg jezik vam kar pogosto povzroča nemalo težav, a zahvaljujoč dobrim retoričnim spretnostim se znate zelo dobro reševati iz zagat. Vseeno vam ne uspe vedno in marsikdo od nadrejenih vas je že spregledal in mu greste vse bolj v nos s svojim nepotrebnim vpletanjem v nekatere zadeve. Če ne zmorete sami, si poiščite pomoč in usvojite vsaj nekaj diplomatskih veščin preden bo prepozno.

Zdravje: Raki se nikakor ne morete pritoževati nad zdravjem, saj vam to naravnost odlično služi. Nekateri imate pač dobre gene in se vas zato nobena bolezen ne prime, drugi pa nekoliko več vlagate v svoje zdravje. Tedenski horoskop svetuje, da še naprej ohranjate skrb za svoje dobro počutje, saj vam to lahko prinese kar nekaj dodatnih let življenja.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 5

Horoskop tedenski – lev

Ljubezen: Med in mleko v zakonu/zvezi ste polizali in ostala vam je kruta realnost. Vse bolj spoznavate napake svojega partnerja/partnerice in nekatere izmed njih vam pošteno parajo živce. Ker ste zelo temperamentni, prav nič pa za vami ne zaostaja niti nasprotni spol, se večkrat zapletete v bolj ali manj hude prepire, včasih že za najmanjše malenkosti. Dovolj ste stari, da je čas, da se usedete za mizo in se odkrito pogovorite s svojo sorodno dušo – povejta si vse napake, hibe ipd., ki vaju motijo na drugem in razmislita o konkretnih rešitvah. Z nekoliko dobre volje se da vse rešiti.

Denar: Nepremišljeni nakupi, vlaganja, nepotrebno zapravljanje itd. vam lahko kaj hitro izpraznijo bančni račun. Izdelajte si konkreten finančni načrt in poskrbite za to, da se ga boste dejansko držali, sicer se lahko kaj hitro znajdete na cesti. Ne morete se v nedogled zanašati na to, da vam bo že partner/partnerica posodil nekaj denarja, če vam ga bo zmanjkalo.

Zdravje: Enega izmed vaših tesnih prijateljev bo ta teden zdravje konkretno opeharilo, kar vas bo zelo potrlo. Spoznali boste, da zdravje vse prevečkrat jemljete za povsem samoumevno, nad čimer se boste zgrozili. Le kaj bi bilo, če bi se sedaj znašli na prijateljevem mestu? naj vas ta izkušnja opomni, da morate nekaj v svojem življenju konkretno spremeniti.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 3

Horoskop tedenski – devica

Ljubezen: Če že nimate pretirane sreče v ljubezni, imate pa vsaj kopico prijateljev, s katerimi se odlično razumete. V tem tednu boste spoznali še nekaj novih ljudi, s katerimi se boste odlično ujeli in morda se zgodi, da boste med njimi našli sorodno dušo. Vsekakor pustite, da se stvari zgodijo tako kot pač se in nikar na silo ne iščite ljubezni, saj boste s tem naredili več škode kot pa koristi.

Denar: Ni lahko sam plačevati račune, skrbeti za pol hladilnik, plačati gorivo itd., kajne? Do sedaj ste živeli v vati – starši, babice, dedki so vas bogato zalagali z denarjem, zato ste živeli v prepričanju, da je življenje zares lepo in da se za visok življenjski standard ni potrebno pretirano truditi. S tem tednom pa se je vse spremenilo, saj ste se odločili, da boste zaživeli na svojem, kar prinese tudi nekaj finančnih skrbi. Prej ko se naučite pošteno služiti denar in nato pametno ravnati z njim, bolje bo za vas.

Zdravje: Sreča nikoli ne počiva, pa če še tako pazimo. V tem tednu obstaja velika verjetnost za to, da boste nekoliko na slabšem z zdravjem. Lahko da vas doleti zgolj običajen prehlad, morda pa bo šlo za kaj resnejšega. Tedenski horoskop zaenkrat ne more napovedati še nič konkretnejšega, vsekakor pa bodite previdni kamorkoli pač greste.

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 3

Horoskop tedenski – tehtnica

Ljubezen: Tedenski horoskop vam v tem tednu napoveduje kar nekaj sprememb na ljubezenskem področju – za večino bodo spremembe pozitivne, žal pa boste nekateri nesrečneži občutili tudi žalost. Karkoli že bo, sprejmite to, kar vam življenje ponuja. Na koncu se vedno izkaže, da se vsaka stvar zgodi z namenom in tudi, če boste ta teden nekoliko žalostni, vas lahko že kmalu doleti še večja sreča kot ste jo živeli do sedaj.

Denar: V službi vas bo ta teden pričakalo kar nekaj obveznosti, za kar ste si malo krivi tudi sami. Res je, da bodo nadrejeni za vas našli nemalo novih obveznosti, ki jih boste morali kmalu izpolniti, a veliko večino opravil ste si sami pustili za ta teden. Imate pač navado, da z vsemi stvarmi odlašate do zadnjega. Nikar se torej preveč ne pritožujte in raje zavihajte rokave.

Zdravje: V tem tednu boste opazili, da se je vaše zdravje precej izboljšalo. Do sedaj ste imeli kar nekaj problemov, tako s prehladi, anginami, zvini, splošnim slabim počutjem ipd., ta teden pa se bo vse nekako umirilo in počutili se boste zdravi kot še nikoli. Tedenski horoskop pravi, da bo tako stanje vladalo še nekaj časa, seveda pa morate sami veliko delati na svojem zdravju.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 5

Tedenski horoskop za vsa znamenja

Horoskop tedenski – škorpijon

Ljubezen: Ljubezen ima več obrazov in včasih nam pokaže lepega, spet drugič pa grdega. To se vam bo dogajalo ta teden – enkrat boste kar prekipevali od sreče na ljubezenskem področju, saj se boste z nasprotnim spolom odlično razumeli, a že naslednji hip boste doživeli hudo nevihto, ki vam bo zamajala tla pod nogami. Tako pač je, enkrat smo srečni, drugič žalostni, vse pa se da tako ali drugače urediti.

Denar: Ta teden boste še posebej veliko časa in energije vložili v svojo kariero, saj vas bo navdal nekakšen podjetniški optimizem. Prepričani boste, da lahko z dobro voljo in odlično opravljenim delom nadrejene prepričate, da si zaslužite kakšno nagrado, morda zvišanje plače ali pa kar napredovanje. Nekaterim se bo morda celo izšlo, drugi pa boste že kmalu spoznali kruto resnico, da se tako zlahka v današnjem svetu pač ne da veliko doseči.

Zdravje: Intenzivno delo v službi in nestanovitna obdobja dobre oz. slabe energije v zaseben življenju vam bosta pobrala kar veliko energije, zato boste proti koncu tedna vse slabše razpoloženi, predvsem pa boste zelo utrujeni. Priznajte si, da potrebujete počitek in se malo umirite.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 3

Horoskop tedenski – strelec

Ljubezen: Ta teden je kot nalašč ustvarjen za to, da svoji ljubezni pokažete, kako radi jo imate. Že precej časa je minilo odkar ste nazadnje uživali na zmenku v dvoje, si ogledali kakšen romantičen film, odšli na počitnice … Skratka, pozabili ste živeti ljubezensko življenje. Prebudite se iz tega zimskega spanja in presenetite svoje ljubljene osebe z majhnimi ali velikimi pozornostmi – verjemite, da bo vaše življenje še lepše kot je sedaj.

Denar: Znani ste po tem, da znate zelo dobro upravljati z denarjem, zato se prijatelji večkrat obrnejo k vam, ko rabijo kakšen nasvet. V tem tednu bo kar nekaj izmed njih rabilo vašo pomoč, saj bodo zabredli v večje ali manjše težave, za katere si bodo krivi predvsem sami. Nikar jih prevel ne obsojajte, temveč jim raje pomagajte po najboljših močeh.

Zdravje: Z zdravjem tudi v tem tednu ne boste imeli težav. Z zdravim prehranjevanjem, veliko gibanja in predvsem v zavedanju, da stres ni dober za vaše telo, delate obilo dobrega za svoje zdravje, zato nikoli niste imeli pretiranih težav, pa tudi v prihodnje jih ni na vidiku.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 5

Horoskop tedenski – kozorog

Ljubezen: Ta teden vas bo preganjala preteklost – vse napake, ki ste jih zagrešili in mislili, da so že zdavnaj pozabljene, vas bodo dohitele in zahtevale, da jih popravite. Sprva jih boste želeli večino ponovno pomesti pod preprogo, a kmalu boste spoznali, da v nedogled to ni mogoče, nekateri spodrsljaji so s časom postali še celo večji, kot so bili sprva. Bodite pogumni in priznajte vse, kar ste storili narobe, saj boste na ta način še najhitreje vse rešili.

Denar: Ljudje smo včasih zares zlobna bitja, kar boste spoznali v tem tednu. Na kariernem področju vas čaka nekaj pozitivnih sprememb, kar bo šlo kar nekaj ljudem pošteno v nos, zato vas bodo nenehno metali polena pod noge in čakali, kdaj boste končno klecnili. Bodite pozorni in nikomur ne zaupajte preveč, saj vas lahko včasih prizadenejo tudi najboljši prijatelji.

Zdravje: Zaradi nekoliko slabšega dogajanja na ljubezenskem in službenem področju tudi vaše zdravje ne bo v najlepšem redu. Sprva boste le nekoliko utrujeni, kar boste pripisali povečani količini dela, prosti koncu tedna pa vam bo šlo vse slabše. Čim prej si poiščite pomoč, saj je po toči prepozno zvoniti.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 3

Tedenski horoskop za vsa znamenja

Horoskop tedenski – vodnar

Ljubezen: Sedenje na dveh stolih nikoli ni dobro, saj se vam eden slej ali prej spodmakne. Čim prej priznajte svoje napake in začnite hoditi po pravi poti. Sprva morda ne bo najlažje, a kmalu boste spoznali, da je tako še najbolje in da vas prava sreča čaka drugje. Nikar na silo ne iščite ljubezni, temveč se raje prepustite življenju, da vas vodi po svojih poteh.

Denar: Včasih je bolje zavrniti kakšno priložnost za večji zaslužek kot pa v nedogled garati za tisto nekaj več denarja. Prej ko boste ponotranjili to misel, bolje bo za vas. Vso pravico imate, da rečete ne stvarem in nalogam, ki vas ne veselijo in vam zgolj jemljejo energijo. Brez skrbi, brez denarja ne boste ostali kar tako, vsekakor pa je dobro, da začnete tudi varčevati, saj nikoli ne veste, kaj vas doleti.

Zdravje: Večji del tedna bo vaše zdravje naravnost fantastično, kar niti ni čudno, saj ste zelo predani skrbi za svoje telo. Vseeno pa vseh težav ne morete predvideti in tako vas bodo proti koncu tedna doletele neprijetne zobozdravstvene težave. Nikar ne odlašajte z obiskom zobozdravnika, saj se nekatere zadeve in stanja lahko kaj hitro poslabšajo.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Horoskop tedenski – ribi

Ljubezen: Ljubezen je lahko zelo lepo čustvo, če je iskreno in pristno. V preteklosti ste se že večkrat opekli, zato ne zaupate tako zlahka prav vsakemu, a ta teden boste spoznali osebo, ki vas bo v trenutku prevzela. Sprva se boste na vse kriplje upirali čustvom in si lagali, da ni nič, a na koncu boste morali priznati poraz in odpreti svoje srce.

Denar: Kar se tiče financ, nimate ravno sreče. Že nekaj časa imate težave z zasvojenostjo z igrami na srečo, kar se bo v tem tednu le še okrepilo. Vse pogosteje boste igrali igre na srečo, kar vam bo jemalo vse več denarja. Ustavite se še preden boste zabredli tako globoko, da vas nič in nihče ne bo mogel rešiti. Prositi za pomoč pač ni znak šibkosti.

Zdravje: Vaše zdravje še nikoli ni bilo boljše, zato pa bo nekoliko trpelo zdravje vaših hišnih ljubljenčkov. Ker ste nanje zelo navezani, se vas bo to zelo dotaknilo in želeli boste narediti vse, da jim pomagate – pri tem boste bolj ali manj uspešni, vsekakor pa nekatere bolezni zahtevajo svoj čas, zato nikar ne pričakujte takojšnjih izboljšav.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4