Je med mano in ljubimcem za vedno konec?

Marino zanima, ali se ji z ljubimcem, s katerim sta zaključila, obeta skupna prihodnost.

Ali želite, da vedeževalka Sabrina tudi vam pomaga poiskati odgovor na vaša vprašanja? Kliknite na www.brezplacnovedezevanje.si/posljite-vprasanje/ in čim bolj podrobno opišite svojo situacijo ter pojasnite svoje vprašanje.

Vprašanje:

Pozdravljeni! Pred meseci sem se podala v afero, sicer imam partnerja, torej sem prevarala. Z ljubimcem sva zaključila brez konkretne razlage, ne vem, na čem sva.

Zdaj me pa zanima, ali je konec med mano in ljubimcem? Ali se še vidi kakšno druženje?

Odgovor vedeževalke Sabrine:

Sprašujete, ali je vaše zveze z ljubimcem konec. Imate partnerja, ki ste ga prevarali, zdaj pa ste zmedeni, kaj do vas čuti druga (tretja) oseba. Iz vašega vprašanja veje brezbrižnost do vašega partnerja, ki ga jemljete za samoumevnega, medtem ko ljubimec na drugi stran predstavlja nekaj, kar vam je težje dosegljivo kot zveza z obstoječim partnerjem. Je morda ljubimec bolj zanimiv zgolj zaradi tega, ker vam ni popolnoma predan?

Namesto da čakate, kaj bo z ljubimcem, sami naredite kakšen korak. Najprej sami pri sebi razčistite, pri čem ste, da boste lahko vedeli, pri čem je vaš odnos z ljubimcem. In kje je v vsej tej zgodbi vaš partner? Karte sicer nakazujejo, da z njim ni nič narobe, da vam je vdan in vam zaupa, a na drugi strani od vas dobiva mešana sporočila. Ne bi bilo najbolj smiselno in pravilno, da mu zaupate svoje dileme tega vašega ljubezenskega trikotnika? Ali vam zdajšnji partner predstavlja le tisto zlato rezervo za primer, če se zveza z ljubimcem ne bo obnesla? Čas je, da stvari končno vzamete v svoje roke, da sebi in vsem vpletenim nalijete čistega vina in da ste predvsem iskreni. Do sebe in nato še do drugih.

Morda bo to za vas težko, a slutiti je, da določene stvari v življenju jemljete preveč zlahka in da preveč čakate druge. Poglobite se vase, odkrijte, kaj vas zanima, kdo sploh ste, nato pa se odločite, kateri od vpletenih vam pomeni več. Verjemite, da lahko s tem koga tudi prizadenete, ampak na koncu jo boste najbolje odnesli, če si boste na jasnem s tem, kaj žalite. Kar pogumno, karte vas pri tem podpirajo!

Ponujamo vam brezplačno vedeževanje!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja in zdravja? Izpolnite spodnji obrazec in ugotovite, kaj vas čaka na področju denarja, zdravja in ljubezni.
Naša vedeževalka odgovore lažje poda tistim, ki sebe in svojo situacijo/težavo čim bolj podrobno opišejo.

Predlagamo, da svoje vprašanje oblikujete v vsaj petih stavkih, saj bodo vedeževalci tako lažje dobili vpogled v vašo situacijo. In vam, seveda, svetovali.