Ali se bo bivša partnerka še kdaj vrnila nazaj?

 

Našega bralca je partnerka po dolgoletni zvezi nenadno zapustila. Sprašuje se, ali se bo še kdaj vrnila k njemu.

Ali želite, da vedeževalka Sabrina tudi vam pomaga poiskati odgovor na vaša vprašanja? Kliknite na www.brezplacnovedezevanje.si/posljite-vprasanje/ in čim bolj podrobno opišite svojo situacijo in pojasnite svoje vprašanje.

Vprašanje:

Partnerka me je zapustila pred enim letom s klicem po telefonu (ki je trajal 2 minuti), češ da je med nama nastal velik zid in da zaključuje najin odnos, da jo naj ne kličem in ne pišem, čeprav sva dan prej prišla s 5-dnevnega oddiha v Bohinju … To je bila njena razlaga … Od takrat se nisva slišala ali kontaktirala, saj živiva vsak v drugem kraju vožnje cca. 30 min (čeprav sva načrtovala poroko in skupno življenje) … 5 mesecev po najinem razhodu si je dobila drugega …

Zanima me, če se bo zadeva obrnila in se bo v tem letu ali naslednjem vrnila nazaj k meni ali me začela ponovno kontaktirati? Če me bo kontaktirala, na kakšen način se bo to zgodilo (gmail, sms ali klic)?

Odgovor vedeževalke Sabrine:

Še vedno se počutite razočarani in zmedeni zaradi razpada vašega odnosa s partnerko, kljub temu, da je od tega preteklo že nekaj časa. Zavedati se morate, da nihče ne more kontrolirati odločitev drugih ljudi. Ljudje imamo svobodno voljo in pogosto sprejemamo odločitve, ki so za druge včasih težko razumljive.

Zaupajte, da se je vaša partnerka odločila na podlagi svojih lastnih občutkov in okoliščin. Preden se posvetite vprašanju, ali se bo vrnila k vam in vas kontaktirala, je pomembno, da se najprej osredotočite na svojo osebno rast in zadovoljstvo. Razmislite o svojih ciljih, se posvetite izboljšanju sebe in pogumno sprejmite morebitne spremembe v svojem življenju.

Morda se vaša partnerka v prihodnosti znova odloči vzpostaviti stik z vami, morda pa boste pred tem že sami ugotovili, da ste s svojim novim življenjem veliko bolj zadovoljni. Karte vam svetujejo, da ohranite odprt um in se osredotočite na priložnosti, ki vam jih je ta situacija ponudila. Poglobite se vase in ugotovite kakšni so vaši resnični občutki glede nastale situacije. Šele, ko boste dobro spoznali sami sebe, boste ponovno pripravljeni, da v svoje življenje spustite še eno osebo (pa naj bo to bivša partnerka ali nekdo drug).

Ponujamo vam brezplačno vedeževanje!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja in zdravja? Izpolnite spodnji obrazec in ugotovite, kaj vas čaka na področju denarja, zdravja in ljubezni.
Naša vedeževalka odgovore lažje poda tistim, ki sebe in svojo situacijo/težavo čim bolj podrobno opišejo.

Predlagamo, da svoje vprašanje oblikujete v vsaj petih stavkih, saj bodo vedeževalci tako lažje dobili vpogled v vašo situacijo. In vam, seveda, svetovali.